pondělí 10. března 2008

Další návštěva, tentokráte rodinná...


Tak to máme za sebou. V posledních 14 dnech jsme tady v Anglii měli 2 návštěvy. O té první jsme se zmiňovali už v předešlém článku a o tou druhou se stala Marova mamka a ségra. Ségra Simča v listopadu na našem blogu vyhrála zpáteční letenku do Prahy, a tak si pro ni musela přiletět. Spolu s sebou vzala mamku a obě spolu s sebou vzali 35 kg různých českých pokrmů, pochutin, popitin a všech možných dalších českých věcí. Nu a jako odměnu za doplnění naší špajzky a ledničky jsme si procestovali jižní Anglii. Vlastně jsme navštívili skoro stejná místa jako s naší předešlou návštěvou, protože se nám zatím nejvíce líbí, ale samozřejmě jsme si je trošku doupravili. Kupříkladu v Londýně jsme si zašli na skupinu STOMP. Znáte je? Parta lidí, která hraje na cokoliv - od krabičky na sirky, přes smeták až po dřez. Jo. Taky jsme nechápali...Byli naprosto dokonalí, zanedlouho budou hrát v Praze. Níže je pár videií z Youtube, kde se můžete dozvědět, co jsou zač. A kromě Londýna jsme zavítali i na další hezká místa, Stonehange, Durdle Door, a další, ale to chce prostě vidět - více ve fotkách...
...a ty jsou TADY.

Panoramatická prohlídka Durdle Door TADY

Krátké představení skupiny STOMP
při použití basketbalových míčů a kuchyňských nástrojů


A STOMP ještě jednou z koncertu

2 komentáře:

jakudo řekl(a)...

tak to si to asi návštěva docela dobře užila;)
Anglie je sice určitě krásná, ale stejně Vám nejvíc závidím ty STOMPy. Hodně jsem toho o nich četl, zkoukl hodně videí a musí to být fakt obrovský zážitek. Zvlášť pro někoho, kdo hudbu miluje tak jako já;)

panMara řekl(a)...

Hele...nedávno jsem četl jeden článek, kde se hodnotili evropský metropole a Londýn vyšel jako nejlepší město pro noční život...A tak jsem si řekl, že bych si někdy jen tak zaletěl do Londýna na víkend...a to bychom stihli i ty STOMPy, poněvadž jejich představení je studnice plná inspirace :-) obzvlášť z druhé řady :-)